Sponsoring programmaboek

Biljartvereniging ONDA

  • Clublokaal: Café Stationskoffiehuis
  • Adres:Spoorlaan 24
  • postcode: 4413 AT
  • Krabbendijke
  • Telefoon: 06 39 68 11 11 (na 13.00 uur)
  • Website: www.Sophiatoernooi.nl

Onderwerp: sponsoring Sophiatoernooi

Geachte Ondernemer,

Voor de vierentwintigste keer mag biljartvereniging ONDA uit Krabbendijke het Sophiatoernooi organiseren.

Dit is een groots opgezet biljarttoernooi voor teams waarvan de opbrengst bestemd is voor het Ronald McDonaldhuis Sophia uit Rotterdam.

Het Ronald McDonaldhuis geeft de ouders (en broertjes en zusjes) van de veelal ernstig  zieke kinderen de gelegenheid in de nabijheid  van het patientje te overnachten.

Naar ons idee een heel goed doel!!

Dat niet alleen wij dit vinden blijkt jaarlijks uit het grote aantal deelnemers (ca 400) en het grote aantal sponsoren (ca 120).

De voorgaande drieëntwintig toernooien hebben gezamenlijk al meer dan €142.300,-opgeleverd en het zou mooi zijn als we dit jaar hier weer een mooie opbrengst aan toe mogen voegen.

Door het mooie resultaat van de voorgaande jaren mogen we ons kamersponsor van het Sophia noemen. Gastenhut 6.7 is vernoemd naar onze vereniging en daar zijn we trots op!

Om het toernooi 2018 tot een succes te maken doen we graag een beroep op U door te  vragen een bijdrage te leveren middels een advertentie in ons programmaboek.

Natuurlijk kunt U ook een bijdrage leveren zonder dat hiervoor een advertentie wordt geplaatst.

De kosten van de advertenties zijn als volgt


  • 1/1 pagina in kleur (A4) € 150,- (U bent dan hoofdsponsor)

  • 1/1 pagina in zwart/wit  €  60,-

  • 1/2 pagina in zwart/wit  €  40,-

  • 1/4 pagina in zwart/wit  €  25,-

Binnenkort komt er iemand van de organisatie bij U langs om te vragen of U (ook dit jaar weer) een steentje wilt bijdragen.

Op 22 juni weten we dan hoeveel het 24e Sophiatoernooi heeft opgebracht en welk bedrag we dus mogen toevoegen aan de eerder genoemde € 142.300,-.

Natuurlijk kunt U ook met een team inschrijven voor dit toernooi. Steeds vaker krijgen we inschrijvingen van bedrijven die op deze manier een personeelsuitje organiseren en nog een goed doel steunen ook!!

En het mooie is dat echt iedereen kan meedoen, ook degene zonder biljartervaring.

Wilt U inschrijven dan kan dat via bovenstaand adres of online via Sophiatoernooi.nl, doe dit dan wel uiterlijk 18 maart.

De kosten voor een team (4 personen) zijn € 20,-.

Alvast hartelijk dank

 

vertel door over het sopiatoernooi !!!